Elazığ'da asayiş uygulaması

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 kişi yakalandı.

Elazığ'da asayiş uygulaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonuyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlükleri tarafından genel güvenliğin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan çalışmalarda, 5 şahsa yapılan üst ve araç aramalarında 2 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 16 fişek, 2 pompalı tüfek, tüfeklere ait 6 kartuş, 5,07 gram metamfetamin, bir miktar esrar ve 1 kullanım aparatı ele geçirildi.

Habur Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak Elazığ'a gelen bir tırda yapılan aramada, tırın yan bölmesindeki 2 ek depo ve 3 bidon içerisinde 750 litre kaçak akaryakıt tespit edildi. Şüpheliler ve suç unsuruyla ilgili adli işlem başlatıldı.

Devam eden çalışmalarda, cinsel istismar ve hükümlü tutuklunun kaçması suçlarından aranan 8 şahıs ile uyuşturucu ticareti yapmaktan aranan 1 şahıs olmak üzere toplam 9 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.