İletişim lisesi, 'Bir Hobim Olsun' projesiyle eğlendirdi

Elazığ Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 'Bir Hobim Olsun' projesi okul korosu konseri Elazığlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

İletişim lisesi, 'Bir Hobim Olsun' projesiyle eğlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir Hobim Olsun Projesi kapsamında Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi etkinlikleri devam ediyor. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü destekleri ile öğrencilere hobi kazandırmayı amaçlayan projede, okul korosu konser verdi.

Konsere Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Metin Özgen, il protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Etkinlikte konuşma yapan Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atakan Kalkan, öğrencilerin yetenek ve ilgi alanlarını keşfetmeleri gerektiğine dikkat çekerek  ‘Başlattığımız projemizin ilk meyvelerini almanın mutluluğu içerisindeyiz. Öğrencilerimizin ortaya koymuş olduğu her değer bizler için çok kıymetlidir. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte ve projelerde de öğrencilerimiz ve çalışmalara katkı sunan öğretmenlerimiz birbirinden kıymetli değerler ortaya koyacaktır.’ ifadelerini kullandı.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar ‘İlimiz Halk Eğitim Merkezi olarak yetişkin alanlarımızla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yetişkinlerimizin eğitiminin yanısıra örgün eğitimde olan öğrencilerimize de halk eğitim hizmetlerini yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Bugün çok güzel bir örneği ile bir arada olduğumuz Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle sadece müzik alanındaki çalışmalarımızın sonucunu görüyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün teşvikleri ile tüm öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla okullarımızda kurslar açtık. Bağımlılık eğitimlerinden tutun, aile eğitimlerine, sanat içerikli eğitimler içeren etkinlikler ile sizlerleyiz.’ sözlerini kullanarak halk eğitim merkezlerinin birçok güzel projede yer aldığını vurguladı.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ise konuşmasında ‘Bugünler bizim için çok değerli. Yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar için hassas bir zaman diyebiliriz. Bu dönem yürüttüğümüz okuma programları, öğrencilerimizin yapmış olduğu sıfır atık projesinden sergilere, oradan diğer etkinliklere kadar yoğun bir takvim içerisindeyiz. Burada ciddi bir emek var. Özellikle bu emeği sarf eden öğrencilerimiz ve onları yüreklendiren öğretmenlerimize ben çok teşekkür ediyorum. Bir cevherin işlendiği zaman nasıl mücevhere dönüştüğünü bir kez daha göreceğiz.’ sözlerini kullandı.

Konser etkinliği konuşmaların ardından müzik dinletisi ve teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.