Milletvekili Açıkkapı'dan Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı'na davet

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 'Ankara'daki Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı'na tüm Elazığlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz' dedi.

Milletvekili Açıkkapı'dan Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı'na davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Ankara'da Elazığ Kapalı Çarşı Esnaflarında düzenlenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarını ziyaret etti.

Burada esnaf ve fuarı ziyaret eden vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet eden Açıkkapı, Ankara'da yaşayan tüm Elazığlılar ve Elazığ'ın büyük rağbet gören yöresel ürünlerini tatmak isteyen herkesi Emek Semt Pazarındaki Elazığ Yöresel Ürünler fuarına davet etti.

Fuarda Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'ya esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlenirken, Açıkkapı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Elazığ'ımızın her biri ayrı güzellikteki ürünlerini burada görmek bizim için mutluluk kaynağı. Orciğimizden, Ağın Leblemize, leziz peynirlerimizden , türlü türlü kuruyemişlerimize kadar her bir ürünümüz burada satışa sunulmuş vaziyette."

"ANKARA'DAKİ TÜM VATANDAŞLARIMIZI BU GÜZEL ETKİNLİĞE DAVET EDİYORUZ"

Ankara'daki Elazığlı hemşehrilerimizi ve Elazığ'ın bu güzelliklerini keşfetmek isteyen tüm vatandaşlarımızı ben Elazığ Yöresel Ürünler Fuarına davet ediyorum.

Fuarımız 25-26-27-28 Nisan tarihleri arasında Ankara AŞTİ Otogarının hemen karşısındaki Semt pazarında devam edecek.  

"DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN AZİZ ŞEHRİMİZ ELAZIĞ'IMIZIN GÜZELLİKLERİNİ TANITMA HUSUSUNDA ATTIĞI HER ADIM ÇOK KIYMETLİ"

Bu fuarı gerçekleştiren Elazığ Kapalı Çarşı Koruma ve Güzelleştirme Derneğimizin başkanı Hasbi Yargıç Demir ve tüm üyeleriyle , fuara katılım gösteren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin bulundukları illerde şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak bu tür etkinlikler düzenlemesi çok kıymetli, bi hususta atılan her adım bizleri çok mutlu ediyor. 

Tabi bizlerde kıymetli hemşehrilerimiz ve aziz Şehrimiz Elazığ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlimizin sosyal , kültürel, ekonomik kalkınmasına fayda sağlayacak yeni projeler için ilgili Bakanlıklar ve kurumlarla irtibatımızı sürdüreceğiz. Bu güzel şehrin insanlarına layık olmak en büyük gayemizdir. Rabbim bu yolda bizleri muvaffak eylesin.