'14 Mayıs'ta zalimleri değil mazlumları sevindireceğiz'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak, 'Seçimlerde Elazığ'da ve Türkiye genelinde AK Parti büyük bir zaferle ayrılacak ve inşallah zalimler değil mazlumlar sevinecek' dedi. 

'14 Mayıs'ta zalimleri değil mazlumları sevindireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında Arıcak ilçesini ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Belediye ve İlçe teşkilatını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

'14 Mayıs'ta zalimleri değil mazlumları sevindireceğiz'

Üçocak, Erimli ve Bükardi Beldelerini ziyaret ederek Belediye Başkanları ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Yanılmaz, esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi, yapılacak seçimlerde destek talebinde bulundu. 

'14 Mayıs'ta zalimleri değil mazlumları sevindireceğiz'

Erimli Beldesi’nde düzenlenen iftar programına katılan Yanılmaz, burada yaptığı değerlendirmede, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı için büyük öneme sahip seçimlerden AK Parti’nin zaferle çıkacağını inandığının altını çizdi. 

'14 Mayıs'ta zalimleri değil mazlumları sevindireceğiz'

AK Parti’nin 14 Mayıs’ta seçimi kazanması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi durumunda zalimlerin değil mazlumların sevineceğine dikkat çeken Yanılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Dünya genelinde bir Müslümanın ayağına diken batsa içi sızlayan insanlardanız. Dünya Müslümanları gözünü ülkemize dikmişler, 14 Mayıs seçimlerini bekliyorlar ve Ya Rabbi Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etme diye dua ediyorlar. Biz de onun Türkiye’deki fiili duasını 14 Mayıs’ta giderek oylarımızı kullanarak ortaya koyacağız inşallah. Dünya zalimleri sevinmeyecek ama dünya mazlumları sevinecek. İnşallah 14 Mayıs’ta hem Arıcak’ımıza, hem diğer ilçelerimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şunu net bir şekilde ifade edeyim. Biz gayret eder çalışırsak eminim hedefimize rahat bir şekilde ulaşırız. Ben bilgimi, görgümü, tecrübemi, irademi, cesaretimi Elazığ için ortaya koymaya hazırım. Yeri geldiği zaman bedel ödemeyi göze alacağız ve ilimizin, ilçelerimizin menfaatini her şartta koruyacağız. Biz böyle bir ekiple yola çıktık. Tüm bunları başarabilmemiz için vatandaşlarımızın desteğini ve yardımını istiyoruz. Rabbim gücümüzü arttırsın, gayretimizi arttırsın, birlik beraberliğimiz ebediyen devam ettirsin inşallah.”