21 yıl eşinin cesediyle yaşadı!

Tayland'da duyanların ağzını açık bırakan bir gerçek ortaya çıktı. 72 yaşındaki Charn Janwatchakal, 21 sene boyunca eşinin cesediyle beraber yaşadı.

21 yıl eşinin cesediyle yaşadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tayland'da 'sonsuz sevgi' timsali olarak görülen bir olay dünyayı şaşkına çevirdi.

72 yaşındaki Charn Janwatchakal, 21 sene boyunca ölü eşinin kalıntılarıyla beraber yaşadı ve en sonunda 30 Nisan'da veda vaktinin geldiğine ikna oldu. Janwatchakal, eşinin cenaze töreni için bir vakıftan yardım aldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Janwatchakal'ın başkent Bangkok'un Bang Khen mahallesindeki evinden eşinin tabutunu çıkaran vakıf personeline yardım ettiği görüldü. Görüntülerde dikkat çeken bir detay ise acılı adamın eşine ''Kısa bir iş için gidiyorsun ve eve geri döneceksin. Uzun sürmeyecek, söz veriyorum" dediği anlar oldu.

HAYATTAYMIŞ GİBİ DAVRANIYORDU

The Straits Times'da yer alan bir habere göre Janwatchakal eşinin cesedini uyuduğu küçük bir odada yanında tutuyor ve hala hayattaymış gibi davranarak onunla konuşuyordu. Gündüz saatlerini ise evcil kedileri ve köpekleriyle birlikte evinin yanındaki küçük bir alanda dinlenerek geçiriyordu.

EĞİTİMLİ VE BİRDEN FAZLA DİPLOMAYA SAHİP

21 sene boyunca eşinin cesedini evde saklayan Charn Janwatchakal hakkında bir yasal işlem yapılmadı. Son zamanlarda yiyecek, içecek götürmek için zaman zaman onu ziyaret eden bir vakıf yöneticisi ise evdeki tabutu fark etmediği söyledi. Avukat Nitithorn Kaewto ise Janwatchakal'ın iyi eğitimli, birden fazla diplomaya sahip olduğunu söyledi.

OĞULLARI EVİ TERK ETTİ

Janwatchakal ise 21 sene önce eşi ve oğullarıyla beraber yaşadıklarını fakat eşinin ölümünün ardından cesedi sakladığı için oğulları tarafından onaylanmadığını ve oğullarının evden ayrıldığını söyledi.

Janwatchakal, Tayland Kraliyet Ordusu'nda sıhhiyeci olmadan önce Chulalongkorn Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olduğunu ve eşinin de halk sağlığı bakanlığında çalıştığını söyledi.