AK Parti'nin samimi, üretken ve genç yüzü Ali Dursun Er

14 Mayıs seçimleri öncesi aday adayları resmi müracaatlarını yapmaya devam ediyor.

AK Parti'nin samimi, üretken ve genç yüzü Ali Dursun Er
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti’den adaylığını açıklayan isimlerden Ali Dursun Er, hem siyaset hem ticaret hem de bürokrasiden gelen bir isim olarak öne çıkıyor.

Kendisi,  ilimizde uzun süre Ticaret Borsası Başkanlığı yapan ve aynı ismi taşıyan merhum Dursun Er’in torunu olarak aile şirketlerinde yönetici olarak görev yaptı. Halen değişik sektörlerde hem ticaretin hem de üretimin içinde olan bir isim.

Ali Dursun Er, uzun süre AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunarak teşkilatçılıkta önemli başarılara imza atmış bir isim. 

Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde gençlerden oluşan güçlü ekipler kurdu ve o süreçte yapılan seçimlerden başarıyla çıkılmasını sağladı.

Ali Dursun Er, daha sonra memuriyet hayatına başladı ve Elazığ Belediyesinde değişik birimlerde görev yaptıktan sonra Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ticari, siyasi ve bürokratik birikimlerini ilimize hizmet olarak kullanmak isteyen Ali Dursun Er, tüm bu görevlerinde çevresinde, güven veren, dürüst ve takım ruhuyla hareket eden projeci bir kimlikle takdir gördü.

Ali Dursun Er, Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde AK Parti Genel Merkezinde etkin konumda olan isimlerle yakın dostluklar kurdu.  Birçoğu bugün önemli görevlerde bulunan bu isimlerle olan yakınlığını şehrimize hizmete dönüştürmek amacıyla milletvekili aday adayı oldu.

Gençliği, donanım ve birikimi, girişimciliği, projeciliği ve sonuç odaklı hizmet anlayışı ile Elâzığ için büyük bir kazanım olan Ali Dursun Er’in ilimizin birçok problemine yönelik çözüm planları da hazır.

14 Mayıs’ta halkın yeni, genç, samimi ve şehrine hizmet aşkıyla dolu bir isim olarak AK Parti listesine yakışacak bir isim olan Ali Dursun Er, milletvekili olarak kendisine güvenen hemşerilerini mahcup etmeyecek bir inanca ve azme sahip bir isim olarak öne çıkıyor.