Elazığ Hipodromu'nda 'Dijital Detoks' etkinliği

Elazığ'da çocuklar ve aileler dijital dünyaya mola verdi, geri dönüşümden kütüphane kuruldu.

TAKİP ET

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Elazığ Hipodrom Müdürlüğü iş birliğinde, dijital bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla 'Dijital Detoks' etkinliği düzenlendi.

Elazığ Hipodromu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve çok sayıda davetli katıldı.

Program kapsamında yüz boyama, müzik dinletileri ve eğlenceli etkinliklerle çocuklar ve aileler teknolojiye ara verdi.

Ayrıca atıl ev eşyalarının dönüştürülmesiyle oluşturulan Geri Dönüşüm Kütüphanesi'nin açılışı da yapıldı.

Elazığ Vali Yardımcısı Ateş, bu projenin Sıfır Atık Projesi ile teknolojik farkındalığı birleştirdiğini belirtirken, İl Müdürü Ergün ise aile yapısının dijital çağda korunması gerektiğini vurguladı.

Hipodrom Müdürü Demirçelik ise çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme