Bingöl TSO heyetinden Elazığ TSO'ya ziyaret

Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, Meclis Üyesi & Genel Kurul  Delegesi Ramazan Çakan ve Genel Sekreter Yunus Emre Katrancı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Bingöl TSO heyetinden Elazığ TSO'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan Bingöl TSO Başkanı Kadir Çintay’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek: “Kadir Başkanımızın bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Onların da seçimleri yakın zamanda gerçekleşti, bizler de kendilerini seçimlerden ötürü kutluyor, Yönetimine ve Meclisine başarılar diliyoruz. Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya illeri olarak bizler TRB1 bölgesini temsil ediyoruz. Bu sebeple sadece kardeş oda değil, aynı zamanda ortak bir misyon için çalışan paydaşlarız. Amacımız bölgemizi kalkındırmak, cazibesini artırarak yatırımcı çekmek ve istihdamı artırmak. Ben tekrar kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum, Yönetim ve Meclisine başarılar diliyorum.” dedi.

İDRİS ALAN BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay “ Bugün bölgemizin temsil gücü son derece kuvvetli olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek, Başkanımız İdris Alan’ı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldik. Öncelikle Başkanımıza geçirdiği operasyon nedeni ile geçmiş dileklerimizi iletiyorum. Görevlerinin Elazığ’ımıza ve Bölgemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi bizler kardeş odalarız, bizim koltuklarımız geçici ancak Odalarımız baki kalacak. Bu duygu ve düşüncelerimle İdris Başkanımızın yeni görevini tebrik ediyor, birlikte nice başarılı hizmetlerde bulunmak dileğiyle hayırlı olsun diyorum.” dedi.