'Bizim sevdamız koltuklar değil, bizim sevdamız Recep Tayyip Erdoğan'dır'

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Elazığ'da AK Parti'den gösterilen milletvekili adayları tanıtım programına katıldı.

'Bizim sevdamız koltuklar değil, bizim sevdamız Recep Tayyip Erdoğan'dır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Sermin Balık aday tanıtım programında yaptığı konuşmada:

“Biz makam ve koltuklara değil biz bu davaya neferiz. Bizim sevdamız koltuklar değil bizim sevdamız hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan’dır. Elazığ yine yeniden Türkiye’de derece yaparak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan yapacaktır. 22 yıllık bu kazanımlar çoklu masaya heba edilemeyecek kadar kıymetlidir. 22 yılda bu kazandıklarımız 15 Mayıs’ta terörist lideri, terörist başı eli kanlı katili çıkaracağız diyenlere heba edilemeyecek kadar kıymetlidir.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, her ramazan ayında olduğu gibi yine memleketi Elazığ'da gönül ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Balık, mahalle mahalle kapı kapı gezerek vatandaşları ziyaret ediyor. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Balık:

'Bizim sevdamız koltuklar değil, bizim sevdamız Recep Tayyip Erdoğan'dır'

"BİZLERİN TEK AMACI MİLLETİMİZE HİZMET ETMEKTİR"

"Paylaşma ve kardeşlik duygularının pekiştiği, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif'de vatandaşlarımızı yine kapı kapı ziyaret ederek, gönüllerine misafir oluyoruz. 
Ramazan ayı sevgi ve muhabbetin paylaşıldığı mübarek bir aydır. Bizler her ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'ı da aziz şehrimiz Elazığ'da geçiriyoruz. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip taleplerini dinliyor, sohbet ediyoruz. Bizlerin tek bir amacı vardır o da Milletimize hizmet etmektir. Gittiğimiz her kapıda bizleri heyecanla, samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.