CHP'den engellilere tekerlekli sandalye

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran  ve CHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Özçelik, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ şubesini ziyaret etti.

CHP'den engellilere tekerlekli sandalye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, CHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Özçelik ile birlikte ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesini ziyaret etti.İl başkanı Duran derneğe 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

CHP'den tekerlekli sandalye desteği 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı  Av. Coşkun Çağlar Duran" 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesini ziyaret ederek tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk. Engelli vatandaşımızın hepsinin kendine göre sorunlarının olduğu gibi elbette ailelerin yansıyan sorunlarının da çok daha büyük boyutlara taşıyor.

Engelli vatandaşlarımızın en büyük sorunu günümüzde baktığımızda eğitim olduğunu görüyoruz, sağlık olduğunu görüyoruz, istihdam sorunu olduğunu çok iyi görüyoruz.Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak her daim engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Şube başkanımız Metin Fırat ve ekibine teşekkür ederiz"diye konuştu.