Demirci, halkın gönlünde taht kurdu

Elazığlı hemşehrimiz İş İnsanı Veysel Demirci'nin AK Parti'den siyasete girmesi ilimiz açısından da bir şans olarak görülüyor.

Demirci, halkın gönlünde taht kurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziver Holding bünyesindeki firmalarıyla ülke çapında hayata geçirdiği sayısız projelerle gurur kaynağımız olarak adından söz ettiren, başta okul Kur’an Kursu, cami, taziye evi, okuma salonu olmak üzere birçok hayırlı hizmeti ilimize kazandıran ve her kesimden insanımızın takdir ve sevgisini kazanan iş insanı Veysel Demirci’nin AK Parti’den siyasete girmesi ilimiz açısından da bir şans olarak görülüyor.

TABAN "DEMİRCİ" DİYOR

Şehrimizin yetiştirdiği önemli isimlerden olan iş insanı Veysel Demirci, Türkiye’de birçok önemli işe imza atarken Elazığ’da hayata geçirdiği Diyanet Eğitim Merkezi, Polis Okulu,  altyapı, Biyolojik Arıtma Tesisi gibi önemli projelerin sorumluluğunu alan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirci, Ziver Vakfı öncülüğünde yaptığı çalışmalarla ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere umut oluyor.

ŞEHİR İNSANININ YOĞUN TEVECCÜHÜ

Hem şehrimizdeki dev projeleri omuzlayan hem de ihtiyaç sahiplerinin yanında olan ve Elazığspor’a sağladığı önemli katkılarla dikkatleri üzerine çeken Demirci, Elazığlıların olduğu gibi AK Parti tabanının da gönlüne girmiş durumda.

Her siyasi partiye mensup ismin desteğini alan Demirci, AK Parti tabanının da gönlüne girmiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen programa katılan Demirci’ye gösterilen yoğun ilgi ve teveccüh bu durumu en net haliyle gözler önüne serdi.

ALT VE ÜST YAPIDA ÖNEMLİ HİZMETLER

Ülkemizin önemli ve birçok mega projelerinde imzası olan Ziver Holding, başta otoyol, köprü, viyadük, toplu konut, sulama, kamu binası yanında altyapı projelerinde de adından övgüyle söz ettirmeyi başarıyor.

ZİVER AIR DÜNYALARI TAŞIYOR

Demirci’nin başarılı şirket grupları arasında yer alan Ziver AIR de Dünya Havayolu taşımacılığında adından sıkça söz ettiriyor. Uçak filosunu güçlendiren Ziver AIR bünyesine kattığı Bombardier Challenger 850 tipi TC-VED tescilli uçağı Ankara Esenboğa Havalimanında bulunan Ziver AIR uçak hangarında havacılık sektörünün hizmetine sundu. Son dönemde ünlü isimlerce de sıkça kullanılan Ziver Air hangarı adından söz ettirmeye başladı.

KONU YETER Kİ ELAZIĞ OLSUN

Toplumun her kesiminden büyük takdir alan, adım atılmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Demirci, Elazığ’a her geldiğinde toplumun her kesimine ulaşıyor. En gencinden, en yaşlısına ziyaretlerde bulunan İş İnsanı Veysel Demirci, son Elazığ ziyaretinde sırasıyla Elazığ İl Özel İdare Basketbol takımını yemekte ağırlayarak takımın yanında olduğunu bildirdi. AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Biriz, Beraberiz Türkiye Yüzyılı’nda Hep Birlikteyiz” programına da katılan Demirci, burada yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı. TÜGVA Elazığ’da gençlerle sohbet etme, tecrübelerini paylaşma fırsatı bulan Veysel Demirci, Elazığspor’un transfer tahtasını açmasında da büyük destek sağladı.

ELAZIĞ İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞANS

Ülkemizin birçok gurur projesinde imzası olan, sosyal sorumluluk projeleriyle insanların dua ve takdirini kazanan iş insanı Veysel Demirci’nin ilimiz temsilen TBMM’ye girmesinin önemli bir şans olacağını dile getiren vatandaşlar, Ankara siyaseti, bürokrasisi ve AK Parti’nin üst düzey siyasetçileriyle olan yakın dostluklarının şehre önemli hizmetler olarak döneceğini ifade ediyorlar.