Dost Meclisi'nin konuğu Esen ve Hangün oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen,  Dost Meclisi Toplantısı MÜSİAD üyesi, Simya Koleji sahibi, YMM Osman Demirel'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Dost Meclisi'nin konuğu Esen ve Hangün oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya, il Defterdarı Serdar Esen ve Hazar Vergi Dairesi Müdürü Şener Hangün konuk oldu.

Toplantıda MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, konuklara derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Defterdar Esen yaptığı konuşmada, Dost Meclisi Toplantısı'na katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Defterdarlığın kısaca tarihçesini ve kuruluşundan bu yana yaptığı faaliyetleri anlattı ."Bizim ekonomi açısından işadamları ile benzerliğimiz vardır, aynı çatı altındayız. Devlet iş adamlarının vergileriyle ayaktadır. Devleti ayakta tutan gelir ve giderleridir. Biz Maliye olarak devletin gelir ve giderlerini kontrol ediyoruz" dedi.

Maliyeciler olarak her zaman adil bir vergiden yana olduklarını sözlerine ekleyen Esen, üyelerden gelen soru ve cevaplarla bilgilendirmelerde bulundu.

Dost Meclisi'nin konuğu Esen ve Hangün oldu

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Gürkan, Ülkemizin ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Dost Meclisi toplantılarımızın bu haftaki konuğu il Defterdarı Serdar Esen ve Hazar Vergi Dairesi Müdürü Şener Hangün oldu. Vermiş oldukları kıymetli bilgilerden ötürü Defterdar’ımız Serdar Esen Bey’e, Hazar Vergi Dairesi Müdürü Şener Hangün Bey’e ve ev sahipliğinden dolayı üyemiz Simya Koleji sahibi Yeminli Mali Müşavir Osman Demirel’e teşekkürlerini iletti.