Elazığ'da yeni bir dernek kuruldu

Elazığ Nakliyeciler, Kamyoncular ve Tırcılar Derneği kuruldu.

Elazığ'da yeni bir dernek kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELNAKDER, Elazığ Park Nakliyeciler Sitesi, Kamyon ve Tır Garajı İşletme Müdürü Harun Gençtoy ve derneğin yönetim kurulu üyeleri tarafından kuruldu.

Elazığ’da yeni kurulan Elazığ Nakliyeciler, Kamyoncular ve Tırcılar Derneği hakkında bilgiler veren Başkan Harun Gençtoy, Yeni kurulan derneğin Elazığ’a hayırlı olmasını dileyerek derneğin kuruluş amacı hakkında bilgiler verdi.

Derneği kurma amaçlarının nakliyeci, kamyoncu ve tırcı esnaflarını tek çatı altında toplamak olduğunu belirten ELNAKDER Başkanı Gençtoy, yeni kurulan dernek ile esnafların sorunlarını daha etkili bir şekilde dile getireceklerini söyledi.

Elazığ Nakliyeciler, Kamyoncular ve Tırcılar Derneği Başkanı Harun Gençtoy “Bizler sektör olarak evimize zor ekmek götürüyoruz. Meslek dalımızın çok sorunları var. Allah’ın izniyle devlet büyüklerimizin katkılarıyla bu sorunları çözeceğiz. Derneğimizin kurulması ile daha da birlik olduk. Derneğimizin kapıları esnaflarımıza sonuna kadar açık olacak. Her platformda esnaflarımızın sorunlarını ve beklentilerini dile getirmeye çalışacağız. Derneğimiz Elazığ’ımıza nakliyecilerimize, kamyoncularımıza, tırcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.