'Elazığ, hain terör saldırısını unutmayacaktır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan hain terör saldırısının 6. yıl dönümünde açıklama yaptı.

'Elazığ, hain terör saldırısını unutmayacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanı Yıldırım yaptığı açıklamada, Elazığ halkının milli birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde taşıyan ve PKK’ya geçit vermeyen bir şehir olduğunu anımsattı. 

Hain terör saldırısını unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını kaydeden Başkan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Elazığ'da 18 Ağustos 2016'da PKK'lı töreröstlerce bomba yüklü araçla İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik düzenlenen saldırıda polis memurlarımız Serhat Öztürk, Elvan Özbay ve Yusuf Kenan Mutlu şehit olmuş, 217 kişi de yaralanmıştı. Saldırıda hasar gören İl Emniyet Müdürlüğü binası daha sonra yıkılarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla şehitler anısına millet bahçesine dönüştürülüp vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Hainlere geçit vermeyen aziz şehir Elazığ, hain terör saldırısını da hiç bir zaman unutmadı, unutmayacaktır. Elazığ halkı bu hain yapılanmalara kesinlikle müsaade etmeyecek. Bu hain olaylara kesinlikle prim vermeyecek. Çünkü bizim insanımızda bir milli beraberlik ruhu var. Bu duygularla 6 yıl önce yapılan alçak saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum. Dünyanın her noktasında bu aziz vatan için toprağa düşen şehitlerimiz asla unutulmayacak ve onları hep rahmetle yad edeceğiz."