'Elazığ, kongremize damga vurmuştur'

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinin geçtiğimiz Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştiği 2. Olağan Kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

'Elazığ, kongremize damga vurmuştur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Duruşu, projeleri ve sorunlardan çıkış reçeteleriyle halkımızın umudu haline gelen Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi'nin 65 bin partilinin katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, şunları söyledi:

“Elazığ’dan 23 otobüs, çok sayıda özel araç ve havayoluyla kongreye katılan hemşerimizin teveccühü ile yapılan kongremizde Elazığ’dan beş ismin MKYK listesine girmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yapılan kongremizde Mehmet Gül yeniden MKYK listesinde yer alırken,  yine hemşerilerimiz Av. İbrahim Gök, Nurettin Gül, Mehmet Tan ve Mesut Yılmaz da MKYK listesinde yer almışlardır. Yaptığımız coşkulu kongre ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın verdiği mesajlar da gösteriyor ki halkımız tek umut olarak partimizi görmekte ve 2023 seçimlerinde Yeniden Refah'ı seçecek ve iktidara taşıma kararlılığındadır. Kongremiz sürecinde bizlere her türlü desteği sağlayıp katkı sunan iş insanlarımıza, kongremize bizzat katılarak iktidar yürüyüş heyecanımıza ortak olan hemşerilerimize ve kongremize ilgisini ve desteğini esirgemeyen ilimiz basın-yayın kuruluşlarına teşekkür ediyor, MKYK listesinde yer alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu kongreden sonra halkımız bir kez daha görmüştür ki ülkenin kurtuluşunun tek adresi ve güvenli limanı Yeniden Refah Partisi’dir”