Emniyetten Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir video yayınlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü hedef gösteren skandal sözlere imza attı.

Emniyetten Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına yönelik çirkin bir iftirada bulundu. Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası her iki kurum da CHP Genel Başkanı için suç duyurusunda bulundu..

SKANDAL BİR VİDEO YAYINLADI

Kılıçdaroğlu son olarak İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nü hedef gösteren skandal bir video yayımladı.

UYUŞTURUCU PARALARINI CARİ AÇIK İÇİN KULLANDILAR İFTİRASI

Kılıçdaroğlu sözlerinde "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar…" iftirasını atan Kemal Kılıçdaroğlu, "'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara" ifadelerini kullanarak da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef gösterdi.

EGM'DEN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bu gelişmenin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."