Mehmet Zeki Sekin için taziye mesajları

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Elazığlı Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Mehmet Zeki Sekin için taziye mesajları yayımlandı.

Mehmet Zeki Sekin için taziye mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELAZIĞ VALİSİ DR. ÖMER TORAMAN

"Aziz Şehidimiz Fethi Sekin’nin babası Zeki Sekin, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede bu sabah vefat etmiştir. Merhum Zeki Amcaya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

“Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in vefat eden kıymetli babası Mehmet Zeki Sekin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

CHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL

"Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'in kıymetli babası Zeki Sekin Amcamızın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Sekin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ZÜLFÜ DEMİRBAĞ

"Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin'in kıymetli babası M. Zeki Sekin'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Elazığ'ımıza baş sağlığı ve sabır diliyorum." dedi.

SAADET PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANI ABDULLAH AKIN

"Şehidimiz Merhum Fethi Sekin’in Babası, Sayın Zeki Sekin’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim. Mekanı cennet, makamı âli olsun." dedi.

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK

"Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kahraman Şehidimiz #FethiSekin'in babası Zeki Amcamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.