Milletvekili Bulut'tan yoğun tempo

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, bir hafta süren Elazığ programı kapsamında yoğun bir tempoda gezi, açılış, inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Bulut'tan yoğun tempo
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bulut, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ağın, Baskil ve Keban ilçelerinden gelen gençlerle düzenlenen ‘Çay Bizden Sohbet Sizden’ programında gençlerle buluştu. Bulut, gençlerle sohbet etti, halay çekti, futbol oynadı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NİN KENT MEYDANI PROJESİNİ İNCELEDİ

Milletvekili Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vaat ettiği ve yüzde 80 oranında tamamlanma aşamasına gelen Kent Meydanı ve otoparkı projesini yerinde inceledi, Başkan Şerifoğulları’nı tebrik etti.

ELAZIĞSPOR VE ELAZIĞ OSB ZİYARETİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, daha sonra Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk’ü ziyaret etti, bölgede faaliyet gösteren firmaları  gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elazığspor tesislerini de ziyaret eden Bulut, Kulüp Başkanı Serkan Çayır ve As Başkan Mustafa Şerifoğulları ile bir araya geldi.

KURUM ZİYARETLERİ

Kurum ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Metin Bulut, bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumu Elazığ İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, Aksa Elazığ Doğalgaz Şirket Müdürü Onur Dündar ve Defterdar Serdar Esen’i ziyaret  ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Metin Bulut, İl Genel Meclis üyelerinin katılımıyla Uluova köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.  Bulut ayrıca, Mustafapaşa, Abdullahpaşa, Doğukent, Ulukent, Sarayatik ve Kırklar Mahallelerinin muhtarlarını ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

ESNAF VE STK ZİYARETLERİ

Bulut Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret etti. Bulut, MÜSİAD Elazığ Şubesi Sağlık- Sen Elazığ Şubesi, Bakır Madenliler Derneği ve MASSAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri de gerçekleştiren Bulut, Hürriyet Caddesinde Alikent İşhanı esnafının çay davetine katıldı, vatandaşlarla hasbihal etti.

BAKAN YANIK VE BAKAN YARDIMCISI GÜRCAN'A EŞLİK ETTİ

Milletvekili Metin Bulut, birtakım programa katılmak üzere Elazığ’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın programlarına eşlik etti. 

AÇILIŞ TÖRENLERİNE KATILDI

Milletvekili Metin Bulut, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Dumandağ Vakfı ve Biyo Gaz Enerji Üretim Tesisi Enerji-Enerji AŞ’nin açılışına katıldı.