Milletvekili Erol, Karakoçan'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Geçtiğimiz cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) halkın teveccühü ile 41 yıl aradan sonra milletvekili olarak seçilen Gürsel Erol, geçen 5 yıllık süreçte kendisini üzen tek şeye değindi.

Milletvekili Erol, Karakoçan'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve diğer adaylar seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Erol ve beraberindeki heyet, ilk olarak Karakoçan ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Atatürk Caddesi üzerinde esnafları gezerek taleplerini dinleyen Milletvekili Erol, partisinin ilçe teşkilatı önünde vatandaşlara seslendi.

Burada yoğun ilgi gösterilen Milletvekili Erol, 5 yıllık süreç içerisinde yaptıkları bundan sonra yapacakları projeleri hakkında bilgiler vererek, aynı zamanda yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. CHP heyeti, daha sonra yine aynı cadde üzerinde bulunan partisinin ilçe seçim koordinasyon merkezi açışını gerçekleştirdi. 

Kendisine oy veren, vermeyen herkesin milletvekili olma şuuruyla hep çalıştığını belirten Milletvekili Erol, “ Her anlamda zorlu bir süreci sizlerle birlikte geçirdik. Ama bu 5 yıl içerisinde Elazığ’ın sokaklarında bana oy versin, vermesin bütün hemşehrilerimizin gönüllerini bize açtılar, bize sevgilerini verdiler. Bundan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bir siyasetçinin başarısı, kendisine sandıktan çıkan oy değildir bir siyasetçinin başarısı kendisine oy veren vermeyen herkesin gönlüne girebilmek, güvenini kazanabilmek ve herkesin sevgisini kazanabilmektir. Elazığ’ın hangi köyüne, beldesine, ilçesine gidersek gidelim insanlar ister bize o vermiş olsun ister vermemiş olsun bize gösterdikleri sevgi selinden dolayı hepsine teşekkür ederim.  

Seçildiğim günden bugüne kadar sürekli ‘ Ben yalnızca bana oy verenlerin değil, bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim’ dedim. Elimden geldiği kadar size layık olmaya çalıştım. Bu milletvekilliği dönemi içerisinde beni en fazla üzen, kıran bir tek şey oldu. O da bu şehrin AK Partili dört milletvekili ve bu şehrin siyaset dinamikleri beni yok saydılar.

Yani 41 yıl aradan sonra CHP’den seçilmiş ve sonrasında halkın içinden halkla hemhal olan bir milletvekili olarak beni yok saydılar. Ama nereden nereye geldik. Onlar benim milletvekilliğimi yok saydılar ama halk da onları yok saydı. Bugün dördü de yok. Ben ise içinizdeyim ve sizi temsile yine adayım. Demek ki önemli olan sizi aday gösteren iradeye itaat ve biat değil, önemli olan halkın sizi sevmesidir” dedi. 

Milletvekili Erol ve diğer adaylar, ardından Sarıcan Beldesine geçerek burada çalışmaları hakkında bilgi verdi. Heyetin, daha sonra Palu ve Kovancılar ilçesinde ziyaretlerini sürdürecekleri bildirildi.