Milletvekili Erol, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerinin yeni yılını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılbaşı dolayısıyla görevleri başında olan emniyet ve sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik etti.

Milletvekili Erol, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerinin yeni yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önceden planlanmış programı nedeniyle Elazığ dışında olan Milletvekili Gürsel Erol, CHP Elazığ İl Başkanı  Av. Coşkun Çağlar Duran aracılığıyla, telefonla sağlık çalışanlarına ve emniyet güçlerine sağlıklı ve mutlu yıllar temennisinde bulundu. 

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, yılbaşı gecesi kentin çeşitli bölgelerindeki güvenlik kontrol noktalarını ziyaret etti, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. Özel bir hastaneyi de ziyaret eden Başkan Duran, yeni yıla görevleri başında giren sağlık ekipleriyle bir araya gelerek yeni yılını kutladı. 

Başkan Duran ziyaret ettiği yerlerde CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'lu emniyet ekiplerinin ve sağlık çalışanlarıyla telefonla görüştürdü. Milletvekili Erol, görevleri başındaki çalışanların yeni yıllarını kutladı, görevlerinde başarılar diledi. Milletvekili Gürsel Erol, yeni yılda sağlık huzur ve mutluluklar dileyerek görevleri başında nöbet tutan emniyet güçleri ve sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.