Milletvekili ve Başkanlardan Öztürk'e ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi, Elazığ Milletvekili Metin Buluti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili ve Başkanlardan Öztürk'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Bulut, "Organize Sanayi Bölgemizde yatırımcılarımızın enerji ihtiyaçlarını gidermek için yapmış oldukları yatırımlar verimliliğin artırılması için değerlidir. Bu konuda son dönemlerde ortaya çıkmış olan bir takım sorunlar var bunların hızlıca çözülmesi için taraflarla görüşüyoruz; görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Ziyaret kapsamında sorunların çözümü için iştişarelerde bulunan Milletvekili Bulut, "Bugün burada Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Öztürk ile bölgemizdeki yatırımcıların desteklenmesi ve yine bölgemize yeni yatırımcılar kazandırılması konularında verimli ve geniş bir istişarede bulunduk. Organize Sanayi Bölgemizin bakanlıklar ve ilgili kurumlar nezdinde takip ettikleri önemli işler var. Biz tüm bu işlerin yakın takipçisiyiz. Tabi altıncı bölge teşviklerinden sonra Organize Sanayimiz hızlıca büyüdü. Organize Sanayi Bölgemiz büyümesini devam ettiriyor. OSB’mizi 6. Bölge kapsamına aldırmamız ile birlikte üretim kapasitesi, fabrika sayısı ve buna bağlı olarak istihdam sayısı hızlıca arttı. Gördüğümüze umur ettiğimiz o ki bu büyüme devam edecek. Organize Sanayimizin başında sanayici kimliği ve birikimi güçlü bir büyüğümüz var. Biz Suat Öztürk başkanına geçmişten bugüne sürekli birlikte çalıştık ve bundan sonra da birlikte çalışacağız. Kendisine misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar".