MOLERON Yönetimi Elazığ TSO'da ağırlandı

E Ticaret üzerinden satış yapan mobilya markasının yönetim kurulu ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası arasında istişare toplantısı yapıldı.

MOLERON Yönetimi Elazığ TSO'da ağırlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa adı MOLERON olan Lüks mobilya üretici ve satıcılarının kurduğu e-Ticaret Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak ve 20 kişilik yönetim grubunu ağırlayan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan girişimin son derece başarılı olduğunu ifade ederek başarılar diledi.

Başkan Arslan MOLERON Heyetine Elazığ ekonomisi ve Elazığ TSO tarihçesi hakkında bilgi verdikten sonra girişimin önemi üzerinde durdu. Arslan değerlendirmesinde; “Sayın Başkanım çok değerli MOLERON üyeleri, özellikle 2020 yılının ilkbaharında başlayarak hayatımıza etkileri hala devam eden pandemi sürecinde e-Ticaret çok daha önem taşıyan bir noktaya geldi.

Yapılan araştırmalarda 2021 yılında e-Ticaretin toplam ticaretteki yeri %23 bandını aştığı ve bunun sürekli büyüdüğü şeklindedir. Ekonomideki bu tabloyu doğru okuyan ve son derece başarılı bir adım atarak MOLERON E-Ticaret Platformunu kurarak Lüks Mobilya ürünlerini başta iç piyasa olmak üzere tüm dünya pazarına açan siz değerli iş insanlarımızı kutluyorum.

Platformun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Kurtuluş Platin, ilimizde ve bölgemizde bu sektöre çok uzun yıllar emek vermiş ve sektörün duayeni olmuştur. Bugün bu önemli toplantının organizasyonu için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.  Platforma Elazığ’ın çok önemli katkılar sağlayacağını düşünmekteyim. Hem üretim olarak hem de bölgesel bir lojistik merkezi olarak. Bu düşüncelerle İlimiz ve Odamıza yaptığınız nazik ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, platformun tüm üye iş insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

PLATFORMUN ÜYE PROFİLİ HER GÜN BÜYÜYOR

MOLERON Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak’ta Elazığ TSO’da kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Sayın Başkanım şahsınızda Elazığ TSO’ya teşekkür ediyoruz. Sayın Kurtuluş Platinin daveti ile bugün Elazığ’dayız. Burada ifade ettiğiniz gibi sadece Elazığ’a değil tüm bölgeye hizmet veren sektörün çok önemli firmaları var.

Onları da ziyaret ederek platforma üyelik noktasında bilgilendireceğiz. Üye sayımız 60 ili geçmiş durumda. Hedefimiz 81 ilin bu platformda temsil edilmesi. Bunu çok kısa sürede inşallah sağlayacağız. Çünkü çok yoğun bir ilgi görüyoruz.

Hedefimiz sadece Mobilya ihracatı olmayıp aynı zamanda, enerji, lojistik, turizm, hizmetler ve benzeri alanlarda da platformun yatırımlara yönlenmesi. Çok ortaklı bu yapının Ülkemize hizmet etmesi önceliğimizi oluşturuyor. Elazığ bu anlamda çok yüksek potansiyeli olan bir şehir. Gösterilen yakın ilgi nedeniyle tüm Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.