Oğuzhan Sarı, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Oğuzhan Sarı, il başkanlığına giderek, aday adaylığını açıkladı.

Oğuzhan Sarı, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun bir katılımla 28. Dönem Milletvekilli aday adaylığını açıklayan Oğuzhan Sarı, Elazığ ve ülke gündemine dahil değerlendirmelerde bulundu.

"ÜLKEMİZDE 14 MAYIS’TAN SONRA NORMALLEŞME BAŞLAYACAKTIR!"

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Binası’nda açıklamalarda bulunan 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Oğuzhan Sarı, Milletvekili Gürsel Erol ile birlikte yol yürümek için aday adayı olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; ‘’Üyesi olmaktan gurur duyduğum, Atamızın kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri, sevgili hemşehrilerim, kıymetli basın mensupları. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde, Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı, kıymetli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bu sorumluluk bilinciyle ülkemizi müreffeh bir konuma ulaştırma amacı ve gayretiyle ülkemizin yönetimine talip olmuştur. Mevcut siyasi iradenin yönetimdeki yanlışları, eksikleri, iş bilmezliği ve hataları nedeniyle ülkemiz ne yazık ki ekonomi, adalet, sosyal yaşam, sağlık, eğitim, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere hayatin her alanında zorluklar ve sıkıntılar yaşamakta, bu süreç daha da kötü bir hal almaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bu yolda yürümek, elimizi taşın altına koymak, ülkemize ve doğup büyüdüğümüz şehrimize hizmet etmek için değerli milletvekilim sayın Gürsel Erol’la bende bu yolda birlikte yürüme kararı aldım zaten daha öncede birlikteydim. Bu duygu ve düşüncelere 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Elazığ milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Bu kararımın Türkiye’mize, Elazığ’ımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Elazığ’ın bir evladı olarak memleketime yakışır bir temsiliyet görevi üstleneceğime inanıyorum. Bu vesile ile kıymetli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Ayını tebrik ederim. Çıktığımız bu yolun hayırlı olmasını dileyerek, hepinize şükranlarımı sunuyorum.’’ diye konuştu.