'Sahipsiz Elazığ değil, bölge lideri Elazığ'

Saadet Partisi İl Başkanı Akın, partisi tarafından hazırlanan ve Elazığ'ın gelişmesini hedefleyen kalkınma planını açıkladı.

'Sahipsiz Elazığ değil, bölge lideri Elazığ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada ''Yaşadığınız tüm bu olumsuzluklara son vermek için, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak sizlere 14 tane teknik proje hazırladık. Bu projeler sayesinde merkez ilçe dahil olmak üzere tüm ilçelerimizin işsizlik, ekonomi, turizm, göç, sağlık, eğitim, ulaşım, tarım, hayvancılık problemlerine çözüm getirerek, 50 binden fazla insanımıza doğrudan istihdam, 100 bin kişiye ise dolaylı istihdam sağlamayı planlıyoruz. Bu durum “Gürültü ve göz boyama siyasetiyle” Saadet Partimiz arasındaki farkı bir kez daha ortaya koyuyor. Şunu açıkça ifade etmeliyim ki Elazığ’ın her açıdan kalkınması bizim ana meselemizdir. Gayemiz milletimizden toplanan vergileri başkalarının cebine değil, milletimizin cebine koymaktır. Elazığ'ımızda tüm yanlışlıkların karşısında durarak ve bu ciddi projeleri üreterek kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz. 39 yılını bu memlekette geçiren biri olarak Hakk’ın yanında olup, doğru olan her projeye desteğinizin olacağından şüphe duymadığımı belirtmekten mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyor, teşekkürlerimi arz ediyorum.'' dedi.

Ardından Başkan Akın projelerin sonucunda mağdur ilçeler yerine gelişmiş ilçeleri hedeflediklerini, Elazığ'da bulunan 30 bin işsiz vatandaş yerine 100 bin kişiye istihdam sağlanacağını ve Elazığ'ın birçok alanda sıralamalarda ilk olarak yer alacağını '''Sahipsiz Elazığ değil, bölge lideri Elazığ'' sözünü kullanarak belirtti.

'Sahipsiz Elazığ değil, bölge lideri Elazığ'

'Sahipsiz Elazığ değil, bölge lideri Elazığ'