Tercihin Fırat Üniversitesi olsun!
Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, gençlere çağrıda bulundu.
Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, YKS tercih sürecine giren üniversite adaylarına seslenerek Fırat Üniversitesi’nin sunduğu akademik ve sosyal imkânlara dikkat çekti.
Elazığ’ın düşük yaşam maliyetleri, barınma kolaylığı, güvenli yapısı ve öğrenci dostu atmosferiyle ideal bir şehir olduğunu vurgulayan Göktaş, öğrencilerin sadece kaliteli eğitim değil, aynı zamanda huzurlu bir yaşam ortamı da seçmeleri gerektiğini ifade etti.
Göktaş, üniversitenin köklü geçmişi, güçlü akademik kadrosu ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla öğrencilere çağın gereksinimlerine uygun bir eğitim sunduğunu belirtti.
KYK yurtlarının yeterli kapasiteye sahip olduğunu ve özel yurt, apart, kiralık ev seçenekleriyle de geniş barınma alternatifleri bulunduğunu dile getiren Göktaş, öğrencilerin kampüse yakın bölgelerde ekonomik şekilde yaşam sürebileceğini söyledi.
Elazığ halkının öğrencilere karşı sıcak ve destekleyici tavrının, şehirde uyum sürecini kolaylaştırdığını belirten Göktaş, kültürel zenginlikler, sosyal aktiviteler ve doğal güzelliklerin de üniversite yaşamını daha anlamlı kıldığını ifade etti.
Göktaş, tüm bu avantajları göz önünde bulundurarak gençleri Fırat Üniversitesi’ne davet etti.