Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy ve arkadaşlarının olduğu öğrenildi.

Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova`daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan incelemenin ardından minibüsten çıkartılan cenazeler cenaze aracıyla hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy kazada yaralandı

Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, Amasya`a geçirdikleri feci kaza sonrası yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir tır ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti; 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına kendilerine geçmiş olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.