Veteriner Fakültesinden Hayvan Hastanesine ziyaret

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Veteriner Fakültesinden Hayvan Hastanesine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerini ağırladı. 

Merkezi ziyaret eden öğrencilere, veteriner hekim tarafından hayvanların nasıl tedavi edildiği ve hayvan sahiplenme şartları gibi konular hakkında bilgi verildi.

VETERİNER ADAYLARINDAN HAYVAN HASTANESİNE TAM NOT

Hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler, barınakta yaşayan sahipsiz hayvanların temizlikleri, bakımları ve tedavileriyle yakından ilgilenen Elazığ Belediyesi personellerine teşekkür ettiler.

Haber

Memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerden Esma Bayram, “Ben hayvanların gayet iyi bir ortamda bakıldığını düşünüyorum. Mamaları var, kaldıkları yer yerden ısıtmalı. Çok beğendik. Hayvan sahiplendirme de yapıyorlar. Ben bir köpek sahiplenmek istiyordum. Bu vesile ile barınaktan sahipleneceğim.” ifadelerine yer verdi.

Hayvanlara çok güzel bir ortam sunulduğunu belirten Arya Yıldırım, “Burada sokak hayvanlarının bakımları ve tedavileri iyi yapılıyor. Ortamları çok güzel ve temiz. Hayvanlara çok iyi bakıldığını düşünüyorum. Hayvanlara böyle güzel bir ortam sunabildikleri için yetkililere çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber

Elazığ Belediyesi’nin hayvanlar sunduğu imkânlardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Furkan Keser, “Hayvanların durumu gayet iyi. Hayvanların ayrı ayrı bölmelerde olması çok güzel. Annelerini yavrularından ayırmamışlar. Aileler şeklinde gruplandırmışlar. Elazığ Belediyesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye kaydetti.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Özen ise sahipsiz hayvanların rehabilitasyonu projesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, tüm kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının bu sürece katkıda bulunmasının önemine vurgu yaptı.

Haber