YRP Elazığ İl Başkanlığında görev değişimi

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinde değişikliğe gidildi.

YRP Elazığ İl Başkanlığında görev değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 yıldır Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Erhun Karakuş görevden alındı.

Karakuş’un yerine ise İş Adamı Ömer Ateş atandı.

Erhun Karakuş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Üç yıldır heyecanla, samimiyetle ve bütün inancımla yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevim, genel başkanımız sayın Dr. Fatih Erbakan’ ın tensipleri ile bugün itibari ile sona ermiştir. 

Gelinen noktada, elinden gelenin fazlasını yapmış, partimizi bir adım ileriye taşımanın gayreti içerisinde olmuş, görmüş olduğumuz haksızlıklar karşısında, memleketin dürüstü bizmiyiz, memleketin delisi biz miyiz, bizemi kaldı bunları düzeltmek demeden mücadele vermiş olmanın, hakkın ve haklının yanında bulunmuş olmanın vicdani rahatlığı ve bahtiyarlığı içerisinde görevimi devrediyorum.

Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım il, ilçe ve belde Başkan ve yönetim kurulu üyelerime, gençlik ve kadın kolları teşkilat mensuplarımıza, ilimizin çok kıymetli basın mensuplarına ve çalışmalarımızda bizlere kolaylık sağlayan emniyet mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum. 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine atanan Ömer Ateş ağabeyimin başarılı olmasını Ümit ediyorum. Zafer inananlarındır ve Zafer yakındır inşallah!."

YRP Elazığ İl Başkanlığında görev değişimi