YRP Merkez ilçede Boydak dönemi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yeniden Refah Partisi Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Halkla İlişkilerde Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Pamukçu'dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sinan Boydak atandı.

YRP Merkez ilçede Boydak dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta sonu Yeniden Refah Partisi Genel başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla Kızılcahamam’da gerçekleştirilen “Seçime Hazırlık Kampı”na katılan Boydak, Genel Merkezin görevlendirilmesiyle Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Boydak’ın önümüzdeki günlerde yapılacak devir-teslim töreni ile görevine başlaması bekleniyor.
 
SİNAN BOYDAK KİMDİR?

1971 yılında Elazığ’da doğan Sinan Boydak,  1987 yılından itibaren Milli Gençlik Vakfı ve Refah Partisi bünyesinde çeşitli kademelerinde görev aldı.

Siyasi çalışmalarla birlikte değişik STK’larda görev alan Boydak,  Erbakan Vakfı Elazığ Şubesinin kuruluşunda görev aldı ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Atatürk Üniversitesi Erzincan MYO ile Anadolu Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi mezunu olan Boydak, değişik sektörlerde yönetici pozisyonunda çalıştı. 

Yerel televizyon kanalları ile gazetelerde köşe yazarlığı yanında iş dünyası ve STK’lara danışmanlık görevlerinde bulunan Boydak,  2021-2022 yılları arasında Elâzığ OSB Başkan Danışmanlığı görevini yürüttü.

Halen ilimize önemli katma değer kazandıran bir mermer fabrikasında müdürlük görevini yürüten Boydak evli ve üç çocuk babası.