Zelal Şengür ringde Elazığ'ı temsil edecek

Milli Kickboks spocumuz Zelal Şengür, rakibi Faezeh Jahanpirouz ile dövüşerek ringde Elazığ'ı temsil edecek.

Zelal Şengür ringde Elazığ'ı temsil edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Temmuz tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak verilecek olan Kickboks müsabakasına Elazığ'ı temsilen katılan Milli Kickboks sporcusu Zelal Şengür İranlı rakibi Faezeh Jahanpirouz ile dövüşecek. Geçtiğimiz aylarda da özel bir kulübün düzenlediği uluslararası Kickboks turnuvasında rakibini nakavt eden Şengür, Şampiyon olmuştu.

Müsabaka öncesi Antrenörü Abdullah Alan ile birlikte İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret ederek desteğini alan Şengür, İstanbul Tuzlu Viaport Marina da gerçekleşecek müsabakalara katılmak üzere yola çıktı.
 
İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklama da ''Öncelikle Milli Sporcumuz Zelal Şengür ve Antrenörümüz Abdullah Alan’a başarılar diliyorum. Zelal başarılarına şahit olduğumuz sporcularımızdan sadece biridir, bizlerde elimizden gelen desteği imkânlar doğrultusunda göstermeye çalışıyoruz. Yakup Kılıç spor Salonunda bireysel sporlarda yaptığımız 5 adet cep salondan biride Kickboks salonudur. Sporcularımız kendilerine ait malzeme ve spor salonuyla daha verimli bir şekilde çalışıyor ve müsabakalara hazırlanıyorlar. Meyvesini şehrimize kazandırılan başarılarla topluyoruz, umutlanıyoruz ve gururlanıyoruz. Müsabaka öncesi İl Müdürlüğümüz de ağırladığımız Sporcumuz Zelal Şengür ve Antrenör Abdullah Alan hocamı yürekten kutluyor, ve müsabakalarda başarılar diliyorum. Tv 8,5 ekranlarından canlı olarak verilecek müsabakaları takip edeceğiz tabi gözümüz Zelal’de olacak. Bir kez daha hem hocamıza hem de sporcumuza başarılar diliyor, şehrimizin sporcusu olan Zelal’in maçını, Elazığ olarak izlemeye davet ediyorum'' dedi.