Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere kadrolu Psikolog-Pedagog-Sosyal Çalışmacı alımı yapacağını bildirdi.

Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurumun Resmi Gazete ’de yayımlanan ilanına göre, Adli Destek ve Mağdr Hizmetleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 132 Psikolog, 52 Pedagog ve 222 Sosyal Çalışmacı kadrosuna sözlü sınav sonucuna göre toplam 406 personel alımı yapacağını bildirdi.

İlana Psikoloji kadrosundan başvuracak adaylar Psikoloji lisans bölümünden; Pedagog kadrosuna başvuracak adaylar Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık veya Eğitim Programları ve Öğretim lisans bölümlerinden; Sosyal Çalışmacı kadrosuna başvuracak adaylar ise Sosyal Hizmet veya Sosyal Hizmetler lisans bölümlerinden birinden mezun olması gerekli.

Adayların, 2022 lisans Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 70 ve yukarı puan almaları gerekli. Sözlü sınav 2022-KPSS (B grubu )lisans KPSSP3 puan türü sırasına konulmak kaydıyla, ilan edilen her bir kadro sayısının 3 katı aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. 

Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı- Kamu İşe Alımı ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr yapılacak olup, başvurular 05 Aralık 2022 tarihinde başlayıp 16 Aralık 2022 tarihinde 23:59:59’ da sona erecek.