AKSA'dan doğalgaz açıklaması

AKSA Elazığ Doğalgaz, Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması gerektiği açıkladı.

AKSA'dan doğalgaz açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk depremin ardından aynı gün içerisinde yine Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha yaşandı. Depremin ardından bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ederken doğalgaz tüketimi konusunda da kısıtlanmaya gidildi.

AKSA Elazığ Doğalgaz tarafından yapılan açıklamaya göre depremzedelerin hızla doğalgazla buluşturulabilmesi Elazığ’da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması gerektiği ifade edildi.

AKSA Doğalgaz tarafından yapılan açıklamada; “BOTAŞ hattının tamir işlemi bitirilene kadar afet bölgelerindeki depremzedelerin hızla doğal gazla buluşturulabilmesi ve Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması ve hayati önem haricinde tüketim gerçekleştirilmemesini bildiririz” dedi.