İYİ Parti, İlçe Kongrelerini gerçekleştirdi

Palu, Maden, Karakoçan ve Keban ilçelerinde İYİ Parti ilçe başkanlığı kongrelerine gittİ.

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Merkezi Genel Başkan Meral Akşener ve Genel İdare Kurulu kararıyla kongre kararı almasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'ın ilçelerinde de kongrelere gidiyor.

Palu Maden Karakoçan, Keban ilçe başkanı ve yönetimlerinin belirlendiği kongrede Palu İlçe Başkanlığına tek aday olarak katılan ve partinin kurucularından olan, önce ki dönemlerde de İlçe başkanlığı görevini yürüten Nurettin Canpolat yeterli oy çoğunluğunu tekrar sağlayarak 3.kez başkanlığa seçildi.

Palu İYİ Parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongre sonucunda Nurettin Canpolat şölen havasında geçen kongreden dolayı katılan herkese teşekkür etti. Canpolat "İYİ'ler olarak ülkemizin aydınlık yarınları için mücadeleye yılmadan devam edeceğiz". dedi.

Maden ilçe Başkanlığı ve yönetim seçimi de yoğun katılımla 3.kez Necla Çağıran dedi. Necla Çağıran ise" Seçimimiz Maden halkına ve vatana millete hayırlı olsun, biz hertürlü zorluğa rağmen yılmadan devam ediyoruz. İlk seçimlerde inşallah halkımız hür iradesiyle kararını İYİ Partiden yana verecek. dedi.

Karakoçan ilçe başkanlığı görevini 2 dönem devam ettiren Bekir Tosun ise 3.dönem tekrar yoğun katılımla seçilerek Karakoçan ilçe başkanı oldu. Bekir Tosun "seçimler coşkulu ve bayram havasında geçmiştir. Tüm delegelerimize teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımızın yolu yolumuzdur" dedi.

Keban da ise ilçe başkanlığı değişimi yaşanırken önceki dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten Kemal Demir görevi Yeni ilçe başkanlığına seçilen Ramazan Aslan'a bıraktı.

Yeni ilçe Başkanı "Keban'da Kemal Demir ile birlikte Birliği bütünlüğü çoğaltıp ilçemizden zafer ile çıkacağız" dedi.

Bakmadan Geçme