'Mutlu olmak istiyorsan mutlu et'

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi tarafından yetim çocuklara ve ailelere destek amacıyla projelendirdiği 'Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et' adlı SODES Projesi kapsamında yetim öğrencilere ve ailelerine bir etkinlik gerçekleştirildi.

TAKİP ET

Proje kapsamında yetim öğrenciler ve aileleri yarıyıl bir alışveriş merkezine götürülerek keyifli zaman geçirmeleri sağlandı.

Proje hakkında bir açıklama yapan İl Etüt Proje Müdürü Ramazan Polat, projenin temel amacının yetim öğrencileri ve aileleri mutlu etmek olduğunu belirterek, proje kapsamında öğrencilere ve annelerine yönelik çok çeşitli etkinlikler, kurslar, eğitim faaliyetleri ve kültürel geziler gerçekleştirildiğini kaydetti.

İlim Yayma Cemiyetinin Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu Üyesi Gülsüm SÖNMEZ ise proje kapsamında 200'e yakın yetim çocuğa eğitim ve barınma konusunda katkılar sağladıklarını, SODES destekli “Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et” projesi ile yetim öğrencilere ve ailelerine dönük çok sayıda faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, bu kapsamda bugün de öğrencilerle yarıyıl tatilinde farklı bir zaman geçirmek ve eğlendirmek amacıyla bir arada olduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme