Yediçınar Okullarından rekor başarı

Yediçınar Okulları LGS sonuçlarının ardından ilk yılında elde ettiği başarının mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

TAKİP ET

Yediçınar Okulları LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından % 74 oranla başarı sağlayarak ilk yılında yüksek başarı elde etti.

Yediçınar Okulları Kurucusu Netice Turus bu başarıyı şu ifadelerle paylaştı:

Yaşam kalitemizin artması için kaliteli çocuklar yetiştirmeliyiz. Biz sadece bir okul için değil, bir şehir için değil, bir ülke için değil bir dünyanın kaliteli olması için çıktık bu yola. Vizyonumuz gereği yalnız iyi öğrencilerle değil, bize emanet edilen öğrencilerle bireysel olarak tek tek ilgileniyoruz. Böylelikle kendinde açıkta olan veya saklı olan öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarıyoruz. Aslında bilmeliyiz ki düzenli takip sistemimizle bir çocuğu var etmek için aile, okul, öğrenci uyumuna önem veriyoruz. İlgimiz, disiplinimiz sevmeyle, sevdirmeyle başlar; güven oluşturmayla devam eder sonra da gerek akademik başarı gerekse ahlâki değerlerdeki yükselişle tamamlanır.

Yediçınar Okulları olarak daha ilk yılımızda rekor başarı sağladık ve Elazığ'da eğitim sektörüne sağlam bir giriş yaptık. Okulumuzda kesinlikle dışarıdan herhangi bir özel derse veya destek kursuna ihtiyaç kalmadan güçlü ve disiplinli kadromuzla bir sınav için gerekli başarıya ulaştıracak tüm eğitimi veriyoruz. Bundan dolayı ilk yılımız, ilk liseye giriş sınavımızda kitlesel olarak rekor başarıyı elde ettik. Aynı disiplin ve azimle devam edip her yıl hedefimiz bu dalda en iyi olmak olacaktır. Okulumuzun bu yılki başarısına değinirsek; eğitimde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen her 3 öğrencimizden 1'ini fen liseli yaptık. Yüzde 74 oranlı nitelikli okula yerleştirme oranımızla da ilk yılımızda yüksek başarımızı elde ettik.

Ben buradan emeği geçen vefakâr ve gayretli kadroma teşekkür ediyor, azimli ve söz dinleyip başaran öğrencilerimi tebriklerimi sunuyorum. Rabbim her iki cihanda muaffak etsin."

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme