Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Av. İbrahim Gök, Yeniden Refah Partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aday Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Av. İbrahim Gök, "İnsanlığın huzuru ve dünya barışının bozulmasından itibaren bir asırdan  fazla bir zaman geçmiş, insanlık büyük felaketleri ardı ardına yaşamıştır. Ancak son 10 yıla yakın bir zaman diliminde bir asra bedel olaylar gerçekleşmiş ve dünyayı felakete sürüklemek isteyen güçler, insanlığın bütün değerlerini çiğneyerek , sözde yaşamasına izin verdiklerinin köle, izin vermediklerinin ise ölüm hükmünü imzalamışlardır. Karada ve denizde fesat doğuranların planları maalesef son aşamaya gelmiştir. Ancak önlerinde bu planlarını bozma potansiyeli ve kuvveti olan tek gücün bu Aziz Millet ve onun sahibi olduğu büyük devletimiz olduğunu tarihi tecrübe ve bugünkü müşahadeleriyle idrak etmişlerdir." dedi.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Gök; "Bölgesel ve küresel hesapların son aşamasının hayata geçmesi için;darbe, terör, pandemi,iç karışıklık, kıtlık gibi saldırılar yanında doğrudan ekonomik, siyasi ve toplumsal yeni kaos planları içeride her zamanki gibi meşru görünümlü örgüt ve oluşumlarla, dışarıda ise devletler ve uluslararası kuruluşlarla vücuda getirilmek istenmektedir. Daha açık ifade etmek gerekirse, ülkemiz bazında yüzyılın, küresel bazda ise insanlık tarihinin en büyük felaketi kapımızın önündedir. Ahtapotun kolları, sevr anlaşmasını çöpe atacak olan bu milleti, ondan daha kötü bir dayatmayla boğmak isterken, bu milletin evlatları olarak elbette sessiz ve atıl kalarak, cellatlara izin veremeyiz. İç odaklar, ihanet maskelerini taksada, bu milletin sahip olduğu; feraset, basiret ve irfanın, mutlak hakikatin ışığıyla düşmanlarını teşhis ve hesaplarını bileceğine ve tarihi görevini zamanı geldiğinde ifa edeceğine olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

"BUNLARI GERÇEKLEŞTİRECEK BİR KADRONUN İŞ BAŞINDA OLMASI ELZEMDİR"

"Ülkemiz ve devletimiz her türlü kirli hesap ve senaryoların üstesinden gelecek azim, kararlılık ve güce sahiptir. Bu yolda; milli, daha organize, daha samimi ve gayretli, daha planlı büyük çalışmalara ihtiyaç olduğu bir gerçektir. Ancak hepsinin de  üstünde, bunları gerçekleştirecek bir kadronun iş başında olması elzemdir. Bu seçimler, içeride ve dışarda saf tutmuş tüm şer odaklarının hüsrana uğratılması için büyük bir fırsat olacaktır.

Özelde bu milletin tarihsel hak ve alacaklarının ve şu ana kadar gerçekleşen tüm kazanımlarının , genelde ise tüm canlı ve cansız varlıkların geleceklerinin temini ve korunması için üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak milletimizin tevdi edeceği mukaddes göreve talip olduğumu beyan etmek isterim. Son yaşadığımız büyük deprem felaketinin yol açtığı büyük yaranın tedavisi ve acının dindirilmesi yanında, bu felaketin doğurma ihtimali olan büyük tehlikelerin önlenmesi için var gücümle çalışmaya hazır olduğumun bilinmesini isterim.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Yaşanan son felaketin ardından deprem bölgesine yönelik tüm yardım, organizasyon,fedakarlık ve ikmal üssü olma özelliğinin bir kez daha anlaşıldığı bu aziz şehrin şu ana kadar, istenen seviye,nicelik ve nitelikte iktidarlardan gerekli desteği alamadığı hepimizce bilinmektedir. 24 Ocak depremi ile de her geçen gün geriye giden şehrimizin , onlarca yıl kaybettiği inkar edilemez bir gerçektir.

Bu vesileyle yaşadığımız depremlerde ve sel baskınlarında hayatını kaybeden kıymetli vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun. Yaralı kardeşlerimize de bir kez daha Rabbimden aziz şifalar diliyorum." diye konuştu.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

"GERİLEME DÖNEMİ ARTIK YERİNİ BAHARA BIRAKMALIDIR"

"Yer altı ve yerüstü tüm kaynakları ile eşsiz bir zenginliğe sahip olan bu şehir, kaynakları ile orantılı bir kazanımı elde etmelidir. Hak ettiği yere gelmelidir. Yaklaşık 40 yıldır kaybedilen ve kaybedilmeye devam eden bir duraklama ve gerileme dönemi artık yerini bahara bırakmalıdır. Bölgesinde ve ülkesinde, üst sıralarda olmak için önümüze konan bu seçim imkanını en iyi şekilde kullanma iradesinin gösterileceğine olan umudum ve inancım daha kavidir.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Şehrimizin, ülkemizin ve dünyamızın geleceği adına yeryüzünde iyiliğin hakim, kötülüğün önlenmesi için hiçbir şahsi menfaat hesabı yapmadan elimden gelen tüm zaman, imkan ve birikimimi kamunun hizmetine amade kılacağımı ve bu kutlu yola bu gaye ile çıktığımı ve bunun içinde önümüzdeki milletvekilliği genel seçimlerinde ülkemizin ve aziz milletimizin umudu Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Milletvekilliği’ne aday adayı olduğumu siz değerli milletime açıklamak isterim.

Bitirirken seçim sathı mahalline girdiğimiz bu dönemde başta genel merkezimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımızın seçim bütçelerini tümüyle deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına aktardığımız bilinmektedir. Bundan sonrada  seçim çalışmaları için harcanacak tüm bütçemizi aynı doğrultuda depremde mağdur olan kardeşlerimize harcayacağımızı , seçim çalışmalarını aziz milletimizin gönüllerine dokunarak yapacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

Av. İbrahim Gök, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Ve diyoruz ki; Yeniden büyük Türkiye’yi kuracak Milli Görüş Kadroları ile ikinci kırk yılda destanlar yazmaya geliyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.