Başkan Akın, yerel seçimlerde aday olacak mı?

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Son Dakika 23'te Hasan Bak ile Şehir Masası'nın yeni sezonun ilk konuğu oldu. Başkan Akın, yerel seçimlerde aday olacak mısınız? sorusuna cevap verdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Akın, yerel seçimlerde aday olacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Son Dakika 23 YouTube Kanalına konuk oldu. 

Başkan Akın, Hasan Bak ile Şehir Masası'nın sorularına samimi cevaplar verdi. 

YEREL SEÇİMLERDE ADAY OLACAK MISINIZ?

İl Başkanı Abdullah Akın, “Bizim siyaset yapmamızdaki amaç efendimizin bir hadisi var İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Biz tüm insanlığa faydalı olmak için bildiğin ırk ayrımı gözetmeksizin bir siyaset yapıyoruz. Vatandaşımızdan toplanan vergilerin vatandaşımızın cebine girmesi için çalışmalar yapıyoruz. Herhangi bir güç ve statü elde etme gibi bir ana hedefimiz yok. Elbette ki sizin bazı hizmetleri yapabilmeniz için ya Belediye Başkanı ya milletvekili diye yerlerde bir mutlaka elinizde yetkinin olması lazım. Bunlar bizim için birer vesile. Dolayısıyla ben şunu arz etmek istiyorum toplumda şöyle bir istek var hakikaten başkanım belediye başkanı adayı olmanızı istiyoruz. Sizin işte Elazığ kalkınma planı projelerinizi biz çok beğendik. Sizin geçmişte yapmış olduğunuz işte özel hayatınızda çeşitli imza atmış olduğunuz projeleri beğendik. Biz bunun devamında da sizin en büyük hizmetleri getirme noktasında hiçbir tereddüdümüz yok. Ne olur bu noktada bize bir alternatif olun yeni bir alternatif olun diye çok talep var” dedi.

"İSTİŞARE SÜREÇLERİMİZ VAR"

Başkan Akın, “Teşkilatta bu durum istişare edilecek yani bizim aday belirleme sürecinde istişare süreçlerimiz var. İstişare edilirse ve bu istişareden de Abdullah Akın Elazığ Belediye Başkanı adayı olsun denilirse ben belediye başkanı adayı olurum onların huzurlarına bu şekilde çıkarım ve Elazığ için en büyük hizmetleri yapmaya gayret ederim. En büyük projeleri kazandırmaya gayret ederim. İlimizin ekonomik sosyal ve kültürel tüm sorunlarına ilişkin mutlaka çözümler orta yere koyarız ama şu an için çok da net bir şey yok henüz bunları konuşmak için ama tabii ki belediye başkan adayları tespit etme noktası çalışmalarımız kamuoyu araştırmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.