Başkan Alan: Milletvekili adaylarına başarılar diledi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 2023 Genel Seçimleri'nde Elazığ Milletvekili Aday listelerinin açıklanması ile alakalı bir mesaj yayımladı.

Başkan Alan: Milletvekili adaylarına başarılar diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ETSO Başkanı İdris Alan yayınladığı mesajda "2023 genel seçimleri için aday listeleri açıklandı ve seçimlerde yeni bir sürece girildi. Bu vesileyle, aday adaylarına gösterdikleri medeni cesaretleri ve demokrasi adına attıkları adımlar dolayısıyla tebriklerimi sunarım.

Talep makamında İş dünyamıza hizmet eden bir kardeşiniz olarak icra makamında hizmet verecek olan her biri çok kıymetli adaylarımıza ise, Elazığ’ımızın ve ülkemizin geleceği adına gösterecekleri çaba ve gayretlerde başarılar dilerim.

Yeni dönemde sizlerin omuzlarında büyük bir sorumluluk bulunmaktadır. Halkımızın teveccühü ile seçilecek olan vekillerimizin, şehrimizin ve milletimizin menfaatlerini ön planda tutarak, Elazığ’ımıza en iyi şekilde hizmet etmelerini temenni ediyorum.

Bizler de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak adaylar içerisinden halkımızın teveccühü ile seçilecek isimler ile birlikte çalışacağız. Her birine tek tek başarılar dilerken, Elazığ’ımız ve Ülkemiz adına kim hayırlıysa Rabbim onlara nasip eylesin.

Ayrıca, geçmiş dönemde Elazığ'a hizmet etmiş değerli milletvekillerimiz; Sn. Zülfü Demirbağ, Sn. Metin Bulut, Sn. Zülfü Tolga Ağar, Sn. Sermin Balık ve Sn. Gürsel Erol’a şükranlarımı sunuyorum. Bu güne kadar ilimiz için yaptıkları her hizmet için Allah onlardan razı olsun. Gelecek hayatlarında başarıları daim olsun." dileklerinde bulundu.