Başkan Ateş: 'Maden, zenginlik içinde yokluk yaşıyor'

Geçtiğimiz günlerde Ankara Arena'da 2. Genel Kurulunu yapan Yeniden Refah Partisi, il ve ilçelerdeki çalışmalarına hız verdi.

Başkan Ateş: 'Maden, zenginlik içinde yokluk yaşıyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı bu kapsamda Karakoçan,  Kovancılar, Sivrice ve Maden İlçe Divan Toplantılarını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Karakoçan’da genel seçimlerde ciddi bir oy alacaklarını,  bunun için teşkilat olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Başkan Karaboğa, bu hedefe kilitlendiklerini ifade etti.

Karakoçan’ın Mevlana yürekli insanlarının tarihin her döneminde kendilerine destek olduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi İl Balkanı Ömer Ateş, birçok potansiyele sahip olmasına rağmen bu değerlerin yeterince değerlendirilemediği için kalkınma sürecini eksik kalan ilçenin, kendi iktidarları döneminde hak ettiği konuma yükseleceğini ifade etti.

Başkan Ateş: 'Maden, zenginlik içinde yokluk yaşıyor'

Karakoçan İlçe Divan toplantısının ardından Kovancılar ilçesine geçen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Divan Toplantısında partilileri ile bir araya geldi.

Parti olarak Kovancılar ilçesinde hızlı bir yükseliş trendine girdiklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Hayri Uğur,  halkın yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi

Kovancılar’ın ilimizin hızla gelişen ve kalkınan bir ilçesi olmasına rağmen hem tarım ve hayvancılık hem de üretimde sorunlar yaşadığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Elazığ İl başkanı Ömer Ateş, kendi iktidarları döneminde Kovancılar’ın bir üretim üssü haline geleceğini ifade etti.

Karakoçan ve Kovancılar ilçesinden sonra Sivrice İlçesine geçerek divan toplantısını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi heyeti, partililerle bir araya geldiler. YRP Sivrice İlçe Başkanı Vahdettin Erlant, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek üye kayıtlarına devam ettiklerini dile getirdi.

Başkan Ateş: 'Maden, zenginlik içinde yokluk yaşıyor'

24 Ocak 2020 depreminin merkez üssü olan Sivrice’de inşa edilen konutların hem mimarisi hem konumları hem de yerleşim düzeni olarak vatandaşları memnun etmediği gibi iş yerlerinin hala hak sahiplerine teslim edilmediğini,  bu durumun esnafları seyyar satıcı konumuna düşürdüğünü ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ateş, Sivrice’nin bu mağduriyetinin, yöneticiler tarafından görülmemesi hatta yapılanların bir başarı olarak sunulmaya çalışılmasının ilçe halkını üzdüğünü dile getirdi.

Sivrice İlçesinin ardından Maden İlçesine geçen heyet, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Maden ilçesinin birçok açıdan mağduriyet yaşadığını dile getiren ilçe başkanı Hanifi Çevik, yetkiliklerin sorunlara ilgisiz kaldıklarını ifade etti.

Maden ilçemizin şehrin hazinelerini bağrında barındıran ve önemli madenlerin bulunduğu bir ilçe olmasına rağmen bunun ilçe ve ilimizin çıkarları ve istihdamına yönelik değerlendirilmediğini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ateş,  zenginliklerin üzerinde oturan Maden halkının mağdur olduğunu dile getirdi.

İlçelerdeki divan toplantılarını gerçekleştiren YRP heyeti, esnaf ziyaretleri yaparak sorunları yerinde dinlediler.