Başkan Gürgözeler'den doktora yapılan saldırıya kınama

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, silahlı saldırıya uğraya Uzman Dr. Oktay Kapan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Gürgözeler'den doktora yapılan saldırıya kınama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün Elazığ’da özel bir hastanede görev yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Oktay Kapan, bir hastası tarafından saldırıya uğradı. “Beynimde çip var, Amerika beni takip ediyor” diyen şahıs Uzman Dr. Kapan’ı önce silahla tehdit ederek darp etti. İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, yaşanan bu üzüntü verici olayı sonrası Doktor Kapan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Gürgözeler ziyaretle ilgili açıklamasında saldırıyı en katı şekilde kınadığını belirterek “İlimizde ne yazık ki her geçen gün yeni bir şiddet olayının yaşandığını duyuyoruz. Huzur şehri olarak bilinen Elazığ’ımızda bu tarz olayların yaşanması üzüntü ve endişe vericidir. Özellikle sağlık çalışanlarımızın bu tarz şiddet olaylarına maruz kalması artık tahammül edilemeyecek bir düzeye ulaşmıştır. Şiddetin önlenmesi için gerekli adımların atılmaması da bir o kadar düşündürücüdür. Bu doğrultuda ilimizin önemli hekimlerinden birisi olan Nöroloji Doktoru Oktay Kapan hocamıza yapılan fiziki ve sözlü şiddeti kınıyor, ruhsal sıkıntıları olan bu tarz hastalarımızın daha kontrollü ve ebeveyn takipli olarak muayenelere gelmelerini ailelerinden rica ediyoruz. Canımız sağlık camiasına, hekimlerimize emanetken bu tarz saldırıların artık güçlü yasalarla durdurulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.