Başkan Telçeken: 'İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir'

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Telçeken: 'İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emek ve alın terinin hayata bakış açısı ve kültürümüzde kutsal bir kıymete ve öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Telkeçen; “Bu yaklaşımla işçi hakkının korunması her zaman önceliğimizdir. Gelişimi toplumun tüm kesimleriyle birlikte gerçekleştirebileceğimiz inancıyla, toplumumuzun büyük bir paydasını oluşturan işçi kardeşlerimizin haklarının her zaman korunması gerektiğini savunuyoruz.

Ülkemizin istihdam, üretim, yatırım ve ihracat odaklı büyümesinde işçi kardeşlerimizin emeklerinden gelen güce güveniyoruz,  hem özel sektör hem de kamudaki işverenlerin, emekçi kardeşlerimizin menfaatleri doğrultusunda onların refah seviyelerini arttıracak adımlar atacağına inancımız tamdır.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, büyük ve güçlü Türkiye’nin gelişim sürecinde her zaman lokomotif paydaş olan işçi kardeşlerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.”