CHP seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Sugözü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

CHP seçim çalışmalarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ’ın tek ve en genç kadın muhtarı Seda Gündoğan’a, seçimi kazandıkları takdirde Sugözü Mahallesi’ni Elazığ’ın pilot mahallesi haline getirecekleri sözünü verdi.

Erol ve Duran’a CHP İl Başkanı Onur Özkan, CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil, belediye başkan, belediye ve il genel meclisi adayları da eşlik etti.

Ziyaret sırasında konuşma yapan Av. Duran, Elazığ’a sosyal Belediyecilik anlayışını getireceklerini belirtti. Av. Duran, “Elazığ’ın ihtiyacı, eksiği olan sosyal belediyecilik anlayışını şehre geri getirmek için, şehrin bütün ihtiyaçlarını, halkın ihtiyaçlarını bire bir karşılamak için vatandaşı, hükümetin ilk ulaştığı nokta olan belediyecilikle bir araya getirmek için bir yola çıktık. Bu yolda sizlerin desteğini önceden gördüğümüz gibi bundan sonra da hep arkamızda göreceğimize inanıyoruz. Sizlere bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçimi kazanmaları takdirde Sugözü Mahallesini pilot mahalle ilan ederek hizmet edeceklerini belirtti. Milletvekili Erol, “İnanın bu mahalleyi bugüne kadar görmezden gelindiği için hak ettiği değer verilmediği için bizim belediyemizde Sugözü Mahallesi Elazığ’ın pilot mahallesi olarak ilan edilecek ve (hakimiyet haber) inanın buraya gelen buradaki yapılanmasıyla, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle, yaşam alanlarıyla buraya gelen kendini Avrupa’da bir mahallede gibi hissedecek” dedi.

"77 BİN OY ALDIK TÜRKİYE REKORU KIRDIK"

Milletvekili Erol, yerel seçimlerde Elazığ’da ikinci parti olduklarını ifade etti. Erol, “Milletvekili seçiminde arkadaşlarıma çok inandırıcı gelmemişti söylediğim dedim ki; özellikle ikinci sıradan adayımız Abdullah arkadaşımızdı onu da ikna edemedim dedim ki bizim yaptırdığımız anketlere göre Elazığ’dan 2 tane milletvekili çıkarma şansımız var bu seçimi ya 5-6 bin oyla kaybedeceğiz ya 5-6 bin oyla (hakimiyet haber) kazanacağız dedim 2. Milletvekili. kanal yirmi üç. Ama 2. Sıra için aday arkadaşlarımız da buna inanmadılar, partiden adaylığı kabul etmediler, kamuoyunda da CHP’den Elazığ gibi yerden 2 milletvekili gelir mi endişesi olduğu için kimse alacağımızı oyla ilgili bir kanaat getirmedi ve 77 bin oy aldık Türkiye rekoru kırdık. Bir siyasi partinin hem de bizim çok ciddi rakibimiz olan bir siyasi partinin yaptığı anket sonuçlarına göre biz burada ikinci partiyiz yani belediyede en iddialı partiyiz” dedi.

"ELAZIĞ'DA BİR DEĞİŞİM İSTİYORSANIZ BU DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORSANIZ BUNUN ADRESİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ"

Sugözü Mahalle sakinlerinden destek isteyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Sizden isteğimiz ve ricamız ikinci parti olarak bize oy verin yani Elazığ’da AK Parti’nin alternatifi Cumhuriyet Halk Partisi. Onun için buradan Milliyetçi Hareket Partisi, ülkücü hemşehrilerime sesleniyorum, Yeniden Refah Partisi’ne oy verecek kardeşlerime sesleniyorum, Saadet Partisi’ne oy verecek kardeşlerime sesleniyorum Elazığ’da bir değişim istiyorsanız bu değişimi gerçekleştirmek istiyorsanız bunun adresi Cumhuriyet Halk Partisi, bize oy verin bizi deneyin bu dönem” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran Elazığ’ın kalbi, Köfteciler Sokak’ta esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Milletvekili Erol, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları kırmayarak her isteyenle fotoğraf çektirdi ve ardından yaptığı açıklamada, “Elazığ’ın sokaklarını geziyorum, seçildiğim günden bugüne kadar. Kendimi anlatırken, tarif ederken “ben salonların Milletvekili değil, sokakların Milletvekiliyim” diyorum. Elazığ’ın her sokağında oldum, Elazığ’da yaşayan bütün hemşehrilerimin sorunlarına sahip çıkarak ‘kimsesizlerin kimsesi’ olmak için çok çaba sarf ettim. Yaklaşık 6 yıldır şerefle, onurla, gururla Elazığ’ı Parlamentoda (Hakimiyet Haber) temsil eden Milletvekilinizim. Her zaman şunu söylerim; ben yalnızca bana oy verenlerin Milletvekili değilim. Bana oy veren, vermeyen halkın, bu şehrin Milletvekiliyim; yani Elazığ’ın Milletvekiliyim. Bir Elazığ Milletvekiline yakışan da Elazığ’da yaşayan herkesin sorunlarına sahip çıkmak, onların değer yargıları, vatanseverliği, Milli duyguları doğrulusunda TBMM’de tavır almaktır. Benden memnun musunuz sevgili hemşehrilerim? Ben Elazığ’dan razıyım, Allah hepinizden razı olsun” ifadelerinde bulundu.