Cumhurbaşkanı: 'İki kadın kendilerini batıl davanız için feda etti'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Kuruluştan Bugüne MKYK ve İl Başkanları ile Toplantısı programında konuştu.

Cumhurbaşkanı: 'İki kadın kendilerini batıl davanız için feda etti'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Bizimle yarışacak kimse zaten yok"

Sakarya’da 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak 6 milyon genci kucaklamaya yönelik bir kampanyanın ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

"Kızı ve erkeği ile gençlerimizin coşkusunu dalga dalga tüm Türkiye’ye yayarak AK Parti ile gençleri ayrıştırmaya çalışanların oyununu bozacağımıza inanıyorum. Küresel ekonomik krizin ülkemize olan etkileri sebebiyle sıkıntı yaşayan her kesimi rahatlatacak adımları attık, atmayı sürdüreceğiz. Asgari ücretten memur ve emekli maşına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız. Kendileri bu millet için tuğla üstüne tuğla koymadığı, herhangi bir meselede çözüm teklifi getirmediği, geleceğe dönük herhangi bir program sunmadığı halde ellerini ovuşturarak iktidar bekleyenleri 2023‘te inşallah bir kez daha milletçe hüsrana uğratacağız. Emin olun 2023‘te biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz ama muhalefet cephesinde epeyce bir isim zorunlu emekliliğe ayrılacak. Bildiğiniz gibi 20 yıl içinde çok emekliye ayrılanlar oldu. Devamı geliyor, onlar da emekliye ayrılacak ama biz çok çalışacağız. Biz çok çalışalım ki emekliler kervanı yol alsın. Bu kifayetsiz muhterislerin önce kendi partileri tasfiye edecek ardından milletimiz hepsini siyaset arşivinin tozlu raflarına kaldıracak. Yeter ki biz önce kendi birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, sıkı sıkıya sahip çıkalım. Bununla beraber milletimizle aramızdaki gönül bağını güçlendirmek için gece gündüz çalışalım bizimle yarışacak kimse zaten yok" dedi. Erdoğan partililere hitap ettiği konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8