DEVA Partisi İl Teşkilatı, temaslarını sürdürüyor

DEVA Partisi Elazığ il Başkanı Av Mehmet Kangal, Elazığ depreminin 3 yıldönümünde depremden en çok etkilenen mahallelerden biri olan Mustafapaşa Mahallesi'ni ziyaret etti.

DEVA Partisi İl Teşkilatı, temaslarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahalle ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal; "Depremin en çok zarar verdiği mahallelerden biri olan Mustafapaşa Mahallesi'nde vatandaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, yapılan evlerle ilgili öncelerde sık sık dile getirilen plansızlık ve tadilat problemlerinin halen şikayet konusu olduğunu görüyoruz. Evlerin planları ve yerleşim düzenleri ile ilgili artık geri dönüş olmadığından mecburi bir kabullenme ile birlikte tadilata yönelik sorunlara sürekli yenilerinin eklendiğini belirtiyorlar.

Muhatap kimseyi bulamadıklarından yakınan mahalleli, yetkililerin kapsamlı bir tarama yaparak buradaki insanların sorunlarını dinleyerek taleplerini almalarını ve çözüm bulmalarını istiyorlar. 

Bu vesile ile yetkililere bir kez daha seslenmek istiyoruz ,bu bölgenin inşa edilmesi aşamasında devletimizin kaynaklarının gereği gibi kullanılamamasının oluşturduğu memnuniyetsizliğin daha fazla artmaması için, mahalle sakinlerimizin kapılarını çalarak mağduriyetlerine kulak verin ve gereği neyse bir an önce yapın. Deprem mağduru olan vatandaşlarımızın TOKİ mağduru olmasına izin vermeyin." dedi.