'DEVA Tarlada' projesi sürüyor

Deva Partisi Elazığ İl Teşkilatı 'Deva tarlada' isimli çalışması ile, ilgili kurum ziyaretleriyle birlikte Yurtbaşı ve Yazıkonak Beldelerinde çiftçilerle bir araya geldi.

'DEVA Tarlada' projesi sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deva Partisi Elazığİl Başkanı Mehmet Kangal ve beraberindeki partililer, vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, partilerinin bu konudaki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular.

İl Başkanı Kangal yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin olduğu gibi ilimizin de en büyük problemlerinden biri olan tarım ve hayvancılık gün geçtikçe erimekte,  kalkınmamız için önem sıralamasında ilk başlarda yer alan bu alanlardaki yanlış ve eksik politikalar nedeniyle, çiftçimiz ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımız artık üretimden vazgeçmekte, maliyetleri karşılamadığı için toprağını ve ahırını boş bırakmaktadır.

Mazot, gübre, tohum, yem, elektrik gibi ana kalemlerdeki olağanüstü artışlar nedeni ile, artık üretemeyen vatandaşlarımız, acilen yeterli destek paketleri ve doğru politikalarla tarım ve hayvancılığın hakettiği seviyelere gelmesini istemektedirler. Yıllar boyunca ihmal edilen, önemsiz görülen tarım ve hayvancılık ile ilgili Deva Partisi olarak hazırlamış olduğumuz eylem planımızla birlikte, Cumhuriyetin kuruluş yıllarında olduğu gibi yeniden bir kalkınma hamlesi başlatacağız.

Acil olarak ilk 90 ve 360 günde uygulanması gereken tedbirlerle birlikte kırsal kalkınmaya yönelik etkili adımlar atarak , bu alanda istenilen rahatlamayı sağlayacağız. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler, Deva Partisi olarak,  planlarımız çözüm önerilerimiz hazır bir şekilde seçime hazırlanıyoruz. Milletimizden yetkiyi aldığımız zaman ülkemizin refah seviyesinin nasıl hızlı bir şekilde üst seviyelere çıkacağını hep birlikte göreceğiz.''

'DEVA Tarlada' projesi sürüyor