Elazığ Belediyesi 'Gönüllü Halk Korosu' Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, üçüncü konserini diğer konserlerinden farklı bir konseptle ilk defa Elazığlılar için gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi 'Gönüllü Halk Korosu' Elazığlılarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Belediye birim müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elazığ Belediyesi 'Gönüllü Halk Korosu' Elazığlılarla buluştu

GÖNÜLLÜ EKİP YAŞANMIŞ HİKAYELERİ CANLANDIRDI

Koro Şefi Tuna Bozkurt’un yazıp yönettiği ve gönüllü vatandaşlarımızın oluşturduğu Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Elazığlıları ilk defa müzikal tiyatro ile buluşturdu. Diğer konserlerden farklı olarak musiki topluluklarının Kürsübaşı Korosu, Halk Oyunları ekibi ve gönüllülerden oluşan grup, yöresel eserleri seslendirmenin yanı sıra bir de Harput’ta yaşanmış hikâyeleri Elazığ şivesi ile tiyatral bir gösteri halinde konuklara sergiledi. Vatandaşlar keyifle takip ettiği müzikale sık sık alkışlarıyla beğeni ve destek sundular.

Programda konuşan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Gönüllü Halk Korosu’nun diğer iki konserinden farklı olarak ilk defa ayrı bir konseptle icra ettiği müzikale gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek emeği geçen bütün gönüllülere teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi 'Gönüllü Halk Korosu' Elazığlılarla buluştu

Elazığ’ın kültür ve sanat şehri olduğunu aktaran Bilginoğlu, kadim bir medeniyete ve derin bir tarihe sahip Elazığ’ın her anlamda daha ileri noktalara gelmesi ve vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte daha kaliteli vakit geçirebilmesi için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere belediye olarak her zaman daha iyisini gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep karşısında üçüncü konserlerini icra eden Şef Tuna Bozkurt ise, şehrin gelenek ve göreneklerinin yansıtıldığı farklı programlarla kültür-sanat etkinliklerine devam edeceklerini vurgulayarak katılım gösteren bütün konuklara teşekkür etti.