Elazığ'da gençlere yaz boyu spor kursları

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2024 yılı yaz ayı boyunca gençlere ve çocuklara birçok branştan hizmet verecek.

Elazığ'da gençlere yaz boyu spor kursları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karnelerin alınmasıyla birlikte çocuklar ve gençler yaz tatiline girdi. Verimli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, birçok branş için kayıt alımlarına başladı.

Geçtiğimiz yıl birçok kursta öğrenci ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu yıl da öğrencilerini ağırlamaya hazır. Uzman eğitmen kadrosu ile hizmet veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilçe yatırımlarının gerçekleşmesiyle 10 ilçemizde bulunan spor salonlarıyla yaza hareketli başlıyor.

Ağın, Arıcak, Alacakaya, Baskil, Keban, Maden, Sivrice, Palu, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde yaz dönemi kurs kayıtları başladı. Basketbol, voleybol, futbol, boks, jimnastik, kickboks, el sanatları, güreş, muaythai, bilek güreşi, tenis, masa tenisi, badminton, yüzme, okçuluk, resim, halk oyunları, kano-kürek ve atletizm gibi birçok branşta ilçe gençliğini kurslara davet ediyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Sevgili gençler ve çocuklar, yaz ayına giriyoruz ve karnelerimizi aldık. Zamanımızı daha verimli değerlendirebilmek için ilçelerimizde inşa ettiğimiz spor tesislerimize sizleri bekliyoruz. Buradan velilerimize de sesleniyorum: Özellikle çocuklarımızın zamanlarını verimli geçirebilmeleri adına serbest bırakmak gerekiyor. Kitap okumaları için mutlaka teşvik edelim ama aynı zamanda ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri doğrultusunda da destek olalım. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kapısını çalalım ve çocuklarımızın sosyal kurslarımızdan yararlanmalarını sağlayalım. Bu çocuklarımızın bu şekilde birçok kazanım elde edeceğini belirtmek istiyorum. Bu vesileyle tüm ilçelerimizdeki gençlerimizi, çocuklarımızı ilçe müdürlüklerimize kayıt yaptırmaya bekliyorum” dedi.