Elazığ'da korsan emlakçılarla mücadele için acil çağrı!

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, korsan emlakçılara karşı mücadele çağrısında bulundu.

Elazığ'da korsan emlakçılarla mücadele için acil çağrı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Haber... Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, korsan emlakçılarla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da korsan emlakçılarla mücadele için acil çağrı!

Başkan Albayrak, korsan emlakçıların ilimizde artan sayısının esnafı ve tüketicileri olumsuz etkilediğini belirterek, bu durumun önlenmesi için acil adımlar atılması gerektiğini ifade etti.

Albayrak, korsan emlakçıların vergi kaçakçılığına zemin hazırladığını ve adil rekabet ortamını bozduğunu vurgulayarak, bu konuda yetkililerin daha etkin denetimler yapılması gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca, esnafın da korsan emlakçılarla işbirliği yapmaması gerektiğini söyleyen Başkan Albayrak, bu konuda esnafın bilinçlenmesinin önemine dikkat çekti.

Korsan emlakçılarla mücadelede devletin ve esnafın işbirliği içinde olması gerektiğini belirten Albayrak, bu sayede adil bir ticaret ortamının sağlanabileceğini ifade etti.

Son olarak, Albayrak, korsan emlakçılarla mücadelede devletin ve esnafın ortak bir strateji izlemesi gerektiğini vurgulayarak, bu sayede korsan emlakçıların faaliyetlerinin engellenebileceğini ve ticaretin daha sağlıklı bir şekilde yürütülebileceğini sözlerine ekledi.