Elazığ'ın vekili Nazırlı dur durak bilmiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ziyaretlerine devam ediyor.

Elazığ'ın vekili Nazırlı dur durak bilmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazırlı, programı kapsamında Elazığ'da bir proje imam hatip okulunu ziyaret etti.

Okul yönetimini, öğretmenleri ve çalışanları selamlayıp, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Nazırlı, öğrencilerle bir araya geldi.

Elazığ'ın vekili Nazırlı dur durak bilmiyor

ÖĞRENCİLERİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILANDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, proje imam hatip okulunun öğrencileriyle bir araya gelen Nazırlı, öğrencilerin Filistin konulu sorularına cevap verdi, talep ve önerilerini dinledi.
Ardından öğrencilerin İlahi Dinletisi'ni dinledi

Program sonrasında öğrencilerin samimi davranışlarıyla karşılaşan Nazırlı okul yönetimine, öğretmenlere, çalışanlara ve öğrencilere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Elazığ'ın vekili Nazırlı dur durak bilmiyor

ELAZIĞ İÇİN NOBETTEYYİM "İZZETPAŞA MAHALLESİ"

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkezde İzzetpaşa Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Nazırlı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Milletvekili Nazırlı tarafından yürütülen #ElazığİçinNöbetteyim etkinliği kapsamında
bu hafta ki nöbet yeri İzzetpaşa Mahallesi'ydi.

AFAD, İl Özel İdare, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve DSİ kurumlarının yetkilileriyle bir araya gelen Nazırlı vatandaşların sorunları ile hemhâl olup anında çözüm bulmaya çalıştı.

Öğrencilerin kütüphanenin erken kapatılmasını şikayet etmeleri üzerine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile irtibata geçip öğrencileri Şahin Şerifoğulları ile görüştüren Nazırlı Kütüphanelerin kapatılma saatlerini saat 22.00'a çektiklerini iletti.

Öğrenciler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlıya teşekkür etti.

Elazığ'ın vekili Nazırlı dur durak bilmiyor

ELAZIĞ İÇİN NOBETTEYYİM "ÇAYDAÇIRA MAHALLESİ"

Bu kapsamda Merkezde Çaydaçıra Mahallesinde kadın vatandaşlar ile buluşan Nazırlı,kadınların talep ve önerilerini dinledi.

Milletvekili Nazırlı tarafından yürütülen #ElazığİçinNöbetteyim etkinliği kapsamında kadınlar için düzenlediği program için bu hafta ki nöbet yeri Çaydaçıra Mahallesi'ydi.

Kurumlarının yetkililerini vatandaşlarla buluşturan Nazırlı  vatandaşların sorunları ile hemhâl olup anında çözüm bulmaya çalıştı.

Elazığ'ın vekili Nazırlı dur durak bilmiyor

BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Elazığ’da görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarının yanı sıra kurum müdürleri de katıldı.