ETSO Organ Seçimleri yarın yapılacak

12 Kasım cumartesi günü yapılan ETSO seçimlerinde ezici bir üstünlükle galip çıkan İdris Alan ve ekibi, yarın organ seçimleri için yeniden sandık başına gidecek.

ETSO Organ Seçimleri yarın yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki yıllık birebir ziyaret ve bu görüşmelerde üyelere verdiği güven ve samimiyetin bir sonucu olarak 14 guruptan 13 gurubu kazanan İdris Alan ile ilimizde yeni bir atılım ve hamle döneminin başlayacağına inanılıyor.

Şehrin, kabuğunu kırması ve bugüne kadar takındığı içine kapanık sarmaldan kurtulması için özgüveni ve medeni cesareti yüksek yöneticilere ihtiyaç var.

Şehirlerin kalkınma ve büyüme hikâyeleri incelendiğinde, ne yaptığını bilen, hedefleri olan ve bu hedeflerde ulaşmak için üst yöneticilere tatlı-sert talep ve serzenişlerde bulunan yöneticilerin ve şehir aktörlerinin rolü olduğu görülecektir.

Bugüne kadar maslahatçı bir yapı arz eden, deprem örneğinde olduğu gibi bakan ve Cumhurbaşkanına TOKİ projelerinin yanlış ve eksikliğini söyleyemeyip tam aksine “çok güzel oldu, daha ne olsun”  konumu ve makamında olan siyasetçi ve yöneticilerin, şehre herhangi bir faydasının olunmadığı görüldü ve test edildi.

İdris Alan’ın şahsına ve ekibine olan güven sonucu elde edilen bu net ve önemli zaferin ardından yarın yapılacak meclis başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ile komisyon seçimleri de önemli.

ETSO Başkanı İdris Alan’ın özellikle ilimiz ekonomik gelişmesi ve kalkınması amacıyla bakanlıklar, TOBB ve diğer kamu ve özel işletmeler nezdinde yürüttüğü çalışılmalara karşın bu görüşmelerle elde edilen kazanımların şehre yansıması ve bunların ekonomiye olumlu dönüşler getirmesi için meclis başkanlığı ve yönetim kurulu üyelikleri de önemli.

Şehre dair önemli projeleri ve vaatleri olan İdris Alan’ın da bu gerçeklerden hareketle kendisine yük olan değil, kendisinin üzerinden yük alacak, şehre ve şehrin sorunlarına hakim, iletişim becerisi yüksek, ufku ve vizyonu olan, her şeyden önemlisi de kendisine sadakatini ispatlamış, bir makama gelme hırsı ve arzusu yerine, dik ve samimi duruş sergileyen, şehre hizmeti önceleyen isimleri yönetimde değerlendireceğine inanıyor ve kendine ve yeni ekibine şimdiden başarılar diliyoruz.